lauantaina, heinäkuuta 18, 2009

Näytelmiä

Kävimme Luunan ja Maken kanssa Alfa-Feliksen näyttelyssä Riihimäellä viikko sitten lauantaina 11.7. Näyttely oli todella pieni TICA-näyttelyksikin, mutta oikein kiva. Ei ollut liian kiire. Molemmat pärjäsivät oikein hienosti, ennakkoon en todellakaan odottanut minkäänlaisia sijoituksia, kun tiesin ketkä ovat kanssakilpailijoita. Terkkuja vaan Kaapolle ja Taikalle ja kiitokset hyvästä seurasta!
Kuvat ovat hirvittävän heikkotasoisia johtuen huonosta valaistuksesta ja etäisyydestä lavalle...

Yleisnäkymää arvostelulavalle. Tuomarien ringit olivat vierekkäin näyttämöllä, jossa oli kohtuullinen valaistus. Muu halli olikin sitten todella hämärä...

Luuna Monica Danyn venytyksessä. "Ruuvaatko sie miun häntää irti??"

Make menossa Massimo Picardellon pöydälle.
Tuomarilla huiska suussa..

Tuomari tarkistaa papereitaan, Make ihmettelee.

Italiainen tuomari selostaa yleisölle suomalaistuneen italialaispojan ominaisuuksia.

Luuna Massimo Picardellon käsittelyssä.

Ilman zoomia sama tilanne.

Markku Monica Danyn silitettävänä.

...ja venytettävänä.

Monica selostaa Maakulasta. Tässä kohdin Make keksi kiivetä tuomaritädin olkapäälle...

Make ja FIFé-tuomari Kai Ruonala.

Katsoo tarkkaan.

Best of Best-kissojen palkitseminen alkamassa.

Juuri ennen pakkaamista räpätyt kuvat Maken..

...ja Luunan häkistä. Ehdin kerätä jo pikkunauhat pois ennen kuin älysin, etten tullut ottaneeksi yhtään kuvaa kissoista häkeillä. No kissoista ei tullut kuvaa, mutta häkeistä tuli kaikessa kiireessä tällaiset.
Sijoitukset olivat:
Make:
Massimo Picardello: Best of Color, Best of Division, Best of breed, Best of Alter
Monica Dany: Best of Color, Best of Division, Best of Breed, 2nd best of Alter
Kai Ruonala: Best of Color, Best of Division, 2nd best of Breed, 4th best of Alter
3rd Best of Best Alter

Luuna:
Monica Dany: Best of Color, Best of Division, Best of Breed, 3rd best of Cat
Kai Ruonala: Best of Color, Best of Division, Best of Breed, 4th best of Cat
Massimo Picardello: Best of Color, Best of Division, 2nd best of Breed

Make sai laskujeni mukaan tarvittavat pisteet Grand Champion-titteliin ja Luuna Champion-titteliin (ei jäänyt paljon auki Grandista :P ). Pienen näyttelyn etuja ;) Molemmat ovat TICA-rekisteröityjä, mutta en tullut tilanneeksi automaattisesti toimitettavia titteleitä, joten pitänee perehtyä kuinka nuo tittelit saa viralliseksi.

Seuraavan kerran kissat osallistuvat FINTICAtin Kissojen Kalevala-näyttelyyn elokuun alussa. Lauantaina ovat toivon mukaan paikalla Make (Macriano D'Oltremare OS b 24) ja kaverinsa Longo (Yrttitarhan Festuca OS e 03 24), joka asuu sijoituskodissa Maken kanssa. Luuna (Yrttitarhan Esikko OS f) ja Rölli (Yrttitarhan Galanthus OS c 22) sekä tytöt (toivottavasti silloin jo uudessa kodissa) Kukka (Yrttitarhan Glebionis OS h 24) ja Virna (Yrttitarhan Gillenia SI f 21). Yhteensä siis kaksi aikuista ja neljä pentuluokkaan menevää. Huh, tekisi mieli päästä itsekin, mutta nyt kissojen näyttelymatkan toteuttavat äitini, joka on ulkomaanmatkamme ajan talon- ja kissojen sekä koiranvahtina ja Longon ja Maken koti Jenni. Toivottavasti ensikertalaiset TICA-näyttelyttäjät pärjäävät tällaisen kissamäärän kanssa viiden tuomarin tohinassa.. Onneksi tutut ja ystävät ovat jo lupautuneet auttamaan.
Kun selvisi, että kissojen näyttelyynpääsy voisi järjestyä näin, niin oli tietenkin pakko ilmoittaa kaikki mahdolliset kissat uuden yhdistyksen tukemiseksi. Tämän näyttelyn onnistumisesta riippuu saadaanko toinenkin FINTICAtin näyttely syksylle. Ilmoitelkaahan siis kissojanne taatusti hauskaan ja erilaiseen näyttelyyn!

3 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Onnittelut menestyksestä iskälle ja siskolle :)

Orifame Senja kirjoitti...

Onnea onnea onnea vaan! Kaunis kissa pärjää aina! Suku kohtaa sitten FINTICAtin Kissojen Kalevala näyttelyssä elokuussa!!

Sari kirjoitti...

Paljon onnea Makelle!