torstaina, heinäkuuta 16, 2009

Yrttitarhan Gillenia SI f 21

Virnan pitäisin itse jos olisi mahdollista (ja Kukan..), mutta se maailman paras koti on hakusessa myös näille kahdelle ensin syntyneelle tytölle. Toivoisin löytäväni yhteisen sijoituskodin tytöille ja yksi ihana pieni perhe tyttöjen ottamista pohtiikin, mutta saa nyt nähdä mihin päädytään. Toistaiseksi siis ainakin on vielä kotihaku voimassa ja erityisesti lähialueilta, mieluiten Kouvola - Lappeenranta - Jyväskylä (Jkl koska käymme siellä usein).
Kysy tarkempia tietoja sijoituksesta sähköpostitse ja kerro hieman itsestäsi mikäli sinusta tuntuu, että voisit ryhtyä sijoituskodiksi kahdelle ihanalle ja seuralliselle tytölle.

Virna makoilee
Leikkii...


Lelun kyttäystä siskon kanssa.

Siniset simmut

Virna on juttelevainen neiti, joka osoittaa kiintymystään kuin pieni koira (ilmaus niitä varten, jotka eivät ole tutustuneet itämaisten ja siamilaisten luonteeseen livenä); kulkee perässä, puskee ja pökkii jalkaa, tuijottelee rakastavasti silmiin (tämä hurmuritaito on vahvin Rölli-veljellä), seurustelee ja haluaa olla siellä missä ihmisetkin ovat. Kehräys on aivan tauoton jos saa vähäisimmänkin huomion. Kaikkein lapsi-retuutettavin näistä pennuista, ei pelkää mitään ja kaikki ovat ihania Virnan mielestä.


Neiti kukkaistyttö.
Kylläpä olenkin rakastunut tuohon pieneen pyöreään nuppiin <31 kommentti:

Katri kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana... Mä oon kohta 3 viikkoa tuijotellut näitä kuvia. Rakastuin, ei voi mitään <3.