tiistaina, heinäkuuta 14, 2009

Yrttitarhan Galanthus OS c 22

Rölli röllykällä on oma koti ja tyttöystävä jo odottamassa :) Tässäpä 12-viikkoiskuvat myös porukan ainoasta pojasta. Pojille varmaan olisi enemmän ollut myös lemmikkikoteja tarjolla, joten sikäli tällainen sukupuolijakauma pentueessa on hankala. Mutta ei se mitään, kyllä näitä ihania tyttöjä pitää vaikka vähän pitempäänkin jos ei koteja heti löydy.
Torstaina taitaa tulla nyt kaksi viikkoa tehosterokotuksista, jolloin tehtiin myös perusteellisempi tarkastus joka pennulle. Sydänääniä ei oikein saatu kuin Helpiltä kuunneltua mahdottoman kehräyksen vuoksi, joka ei ottanut loppuakseen vaikka eläinlääkäri yritti mitä (mm. pelotella pentua vesihanalla..). Ei loppunut rokotepiikkiin eikä mikrosiruneulaan. Röllille piti laittaa rabies, johon ell totesi, että se kirvelee niin, että viimeistään siihen loppuu kehräys... Poika ei huomannut mitään ja kehruu vain jatkui 8) No, onneksi sydänäänet kuunneltiin ensimmäisen rokotuskäynnin yhteydessä ja hyvin sykkivät :)

(tuo mattokäärö tuolla takana johtuu siitä, että se pelastetaan taloesittelyiden välillä pois lattialta, jotta säilyy varmasti puhtaana seuraavaa esittelyä varten.. ;))

Pikkumiäs.

Helpi-sisko suikkelehtii takana..

Virna-siskon kanssa kytätään lelua.

Ja masunpesu.

Rölli taiteilee taiteellisesti kesäkukkien kera :P

Höh, märkä rappunen. Tässä on juuri läträtty kukkien kasteluveden kanssa.

Tähyilyä.

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Sanonko mä? En sano. Sanompas: SÖPÖSÖPÖSÖPÖSÖPÖSÖPÖ!!! Pus ja muiskis ja halipulihalihaa! <3

Kyllä on kauniita lapsia Yrttitarhassa. :)

Vaan miksi se rabies? Lähteekö muille maille vierahille?

saila kirjoitti...

Kiitos Eve :) Rölli on kyllä aika sulkku :-*
Lähtee juu, reppana pieni, onneksi vasta syyskuun alussa.