perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

Värinmäärittelyä...

No juu, lankaan menin ;) Mustikka se osaa tehdä "super" liloja pentuja... Nyt vasta ymmärsin takaraivossa kyteneen epäilyni simskutyttöjen väristä olevan kuin olevankin oikea. Katselin tutun kasvattajan sinikilpikonnatyttöpennun kuvia ja samassa älysin, että eiväthän nämä omat tytöt todellakaan ole mitään sinisiä. Usva tietenkin on, mutta siis nuo naamiotytöt 8) Jotenkin olin vain odotellut ja odotellut, että kyllähän nuo siitä tummuvat kun kerta ovat tietenkin sinisiä ja eihän se Hiku ilmeisesti kanna suklaata, heh.

Rekisterikirjat tulivat viimein eilen postissa ja Hallan nimi on nyt sitten vähän harhaanjohtava, mutta ei anneta sen häiritä. Toivon mukaan rakastavat lemmikkikodit löytyvät näille suloisille lilakilpikonnanaamio tytöille :)

Ensimmäisen rokotuksen pennut saivat 11-viikkoisina eli viikko sitten ja tehoste odottaa parin viikon päästä. Sitten Usva muuttaakin uuteen kotiinsa yhden pentueen sijoitussopimuksella. Tihku ja Halla vielä etsivät omia ihmisiään.

Tässä Hiku-isukki tasan yhden vuoden iässä 15.4. ja pentunsa 10 vk 1 pv vanhoina:(Blogista näemmä hävinnyt mahdollisuus valita tekstin fontti, vai tietääkö kukaan saako sen jostain muualta vaihdettua..?)

Ei kommentteja: