tiistaina, elokuuta 14, 2012

N- ja O-pentue; pentuja varattavissa

Nämä kuvat on otettu 26.6. (osa 27.6.) Aasan pentujen ollessa 5vk 6vrk ja Liidan pentujen 5vk 3vrk. Eiköhän Lapinlahdelta saada tuoreempiakin piakkoin :) - tai itse asiassa heti kun nettiyhteys siellä tulee kuntoon...

Liida valvoo pesuettaan tärkeänä.


Pienet tytöt, Neelakin vielä Nupun ja Oonan keskellä..

Yksityisimetystä laikkulapsille.


N-pentue syntynyt 16.5.2012.

Yrttitarhan Nardus
"Noki"
OS n

Noki on varattavissa lemmikiksi.

Noki on hieman hitaastilämpiävä, porukan ujoin. Istuu ja ihmettelee mielellään kiipeilypuussa kun tulee vieraita. On niin kuin ei oliskaan ettei vaan kukaan huomaisi... Mutta tutulle hakeutuu syliin, painautuu lähelle ja antaa tehdä kaikki huoltotoimet. Johannan sanojen mukaan itämaisen prototyyppi; tarkastaa alamaisensa ja luottaa kun on aihetta ;) (ja mustasta pennusta on niiiin vaikea saada kuvia..)


Yrttitarhan Nuphar
"Nökö"
OS d 24

Nökö on myös varattavissa lemmikiksi.

Nökö, tai Tiikeri kuten Johannan lapset sitä kutsuvat, on kehruli, suurin, lötköin, osallistuvaisin. Sulattaa kaikkien sydämet, hienon täplikäs, kaikkien kaveri.





Yrttitarhan Nepeta
"Nuppu"
OS a 03 24

Nuppu saattaa jäädä Johannalle. Se on sellainen sydänkäpynen ettei sellaisesta voi luopua.

Nupun olisin näistä pennuista halunnut jättää kasvatukseen, mutta ehkä nyt on hyvä tilanne alkaa pikkuhiljaa lopetella kasvatusta... Katsotaan sitten myöhemmin käytänkö tyttöä vai en.

Nuppu on joka paikassa ja kaikkialla, ja sylissä ja kaikkialta se katsoo ja ottaa huomiota. Kiusaa veljiään tai on halutessaan sylikissa tai tättähäärä. Se ottaa paikkansa ja huomionsa.


Yrttitarhan Nerine
"Ninni"
OS n 03

Ninni on vieraiden kanssa ujo, mutta on silti tehnyt koko ajan asioita ensimmäisenä; alkoi leikkimään ensimmäisenä, pesästä ulos ensimmäisenä, hiekkalaatikolle ensimmäisenä, syömään kiinteää ensimmäisenä ym.

Poseerauskissa, joka ottaa paikassa kuin paikassa elegantin asennon.

Ninni etsii luultavasti lemmikkikotia (jollei satu jäämään kasvatukseen).

O-pentue syntynyt 19.5.2012


Yrttitarhan Oravanmarja
"Opri"
OS f 24

Opri on myös jäämässä synnyinkotiinsa. Nämä kuvat eivät tee oikeutta neidille..

Opri on nainen, hieno Lady, jolla on useimmiten asiaa ja joka kertoo sen kyllä. Se puhuu myös silmillään ja tahtoo useammin syliin kuin riehumaan. Opri on rohkeimpana(?!) käynyt jo monta kertaa alakerrassa ja aiemmin herkästi säikähtelevästä se on muuttunut rohkeaksi - tai ihmisläheiseksi; ei haittaa vaikka imuroidaan kunhan vaan voi olla lähellä. Opri tulee aina ensimmäisenä syömään, mutta ei syö kuin raakaa, sei kelpaa keitettynä.


Yrttitarhan Oliivipuu
"Oona"
OS g 24

Oona etsii lemmikkikotia.

Oona on selättänyt alkuaikojen kauhistelun ja suhtautuu nykyisin uusiin juttuihin rauhallisen uteliaasti. Usein Oona on jossain niin että herää kysymys: "Missä Oona?", mutta siinä se sitten onkin jo ihan vieressä uteliaana. Oona on kaikkien pikkusisko, joka herättää suojelunhalua.



Yrttitarhan Olkikukka
"Olki"
OS g 03

Olki on alustavasti varattu.

Olki on. Siis Olki on niin perus. (värinsä vastapainoksi ;))
Se ottaa kaiken vastaan niin kuin kaikki olisi ollut sille aiemmin tuttua ja elelee siinä vieressä aivan kuin ei tahtoisi olla häiriöksi. Semmoinen serkkutyttö - suloinen, mutta ei särmäinen.




Yrttitarhan Onnenapila
"Onni"
OS d 02 24

Onni saattaa etsiä osasijoituskotia eli käytännössä edullisempi hinta + yksi onnistunut astutus.

Onni on kehrääjäkissa, kaikki asiat kehrututtaa. Hakeutuu myös vieraiden luo, viilettää kotona kaikkialla (ja Johannan luona se tarkoittaa todella laajalla ;)). Rakastaa navetanhajuisia vaatteita!! ;)




4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Voi mitä sydänkäpysiä nämäkin <3. Ja ihanat nimet, erityisesti O-pentue kolahti!

Jalecat's kirjoitti...

ihania lapsukaisia aivan kaikki <3 älä kasvatusta sentään jätä :o/

Maiju kirjoitti...

Suloisia naperoita Ännät ja Oot, ihanat on nimetkin. :)

Ja sanon samaa kuin edellinenkin, älä Saila lopeta. Sulta ollaan saatu parhailla elämän eväillä varustettu kissalapsi, rakkaudella kasvatettu. Muualta ei enää huolittaiskaan! :)

saila kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Aika aikaa kutakin... Katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Välillä vaan tuntuu taistelulta tuulimyllyjä vastaan tämä kasvatus, vaikka pennut ihania ovatkin. Eikä se nyt sentään kerrasta lopu, onhan tässä jo tehdyt suunnitelmat ainakin toteutettava tavalla tai toisella :)