lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Huolia...

Eppi alkoi myöhään torstai-iltana vuotaa märkäistä eritettä ja perjantaina rouva saatiin ultrattavaksi. Pentujen lukumääräksi varmistui neljä, jotka Tiina oli tuntenutkin jo ennen tiineyden puoltaväliä. Kolme pennuista voi oikein hyvin, mutta neljännellä (sillä, joka on ollut kovin liikkumaan) oli matala syke, joten vuodon syy lienee siellä :( Kovin suuria toiveita ei tuon yhden pennun suhteen ole, mutta muutkin ovat toki vaarassa jos kohdussa on tulehdus ja yksi kuolee.
Antibioottisuoja saatiin aloitettua jo torstai-iltana ja C-vitamiinia menee tehostetusti. Nyt myös Pulsatilla-kuuri. Maanantaina on kontrolliultra ja nyt täytyy vain toivoa, että tiineys jatkuu turvallisesti yli kuudenkymmenen vuorokauden, jotta ainakin kolmella pennulla on toiveita selviytyä. Mikäli tilanne heikkenee pentujen tai emon osalta, niin sektio tehdään aiemmin. Toivon kovasti, että saadaan silti normaali synnytys ja jospa pientä ihmettä uskaltaisi toivoa, että saataisiin pitää kaikki neljä!
Eppi itse voi oikein hyvin ja kaikkien pentujen liikkeet ovat vielä tuntuneet, tiputtelukin on nyt ollut vähäistä. Laskettu aika olisi virallisesti siis vasta viikon päästä. Pitäkäähän peukkuja!

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi hui ja ei sentään! Parasta toivomme täällä Bolo-isukin voimin.

Parempia kuulumisia odotellen!!

saila kirjoitti...

Tiinalta tuli viestiä, että vielä vaikuttaisi siltä, että kaikki pennut liikkuvat ja tämän päivän aikana ei ole näkynyt vuotoa, joten kai tässä uskaltaa olla toiveikas...

maarit kirjoitti...

Peukut ja varpaat pystyssä! Toivotaan että mahdollisimman moni pennuista selviää!

DobbyCat kirjoitti...

Pidetään peukkuja ja tassuja pystyssä että kaikki kääntyy parhainpäin.

Tuula, Sirius ja Dobby

Anonyymi kirjoitti...

Loviisassakin on kaikilla varpaat pystyssä!

Elisa kirjoitti...

Voimia kisumisuille! Nyt vasta pääsin lukemaan asiasta ja voin kertoa että postitiivista energiaa lähtee tulemaan Lahdenkin suunnalta!Ja ainakin kolmen ihmisen peukut ovat pystyssä!!