keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Simsetit

Tuoreempia kuvajaisia tältä päivältä. Näiden poikien kanssa saa olla tarkkana kuvia ottaessa, että muistaa kumpaa missäkin vaiheessa kuvaa. Kätevintä onkin keskittyä ensin toiseen, sitten toiseen. Vaikka pojat luonnossa erottuvatkin kohtalaisesti, niin kuvissa tunnistaminen on lähes mahdotonta jollei ole pistänyt korvan taakse kuka missäkin kuvassa on... Edelleen silti mielelläni tarkistan ennen punnituksia niskat, koska Juusolta on leikattu karvaa sieltä, Jaspilta ei.

Juuso ThePitkulanaama...

Punainen väri alkaa erottua korvissa. Hännässäkin olin näkevinäni raitojen häämötystä.
Molemmilla on ainakin tässä vaiheessa hyvin samanlaatuiset turkit, kuten oli myös Eppulaisella. Edellisen pentueen simskutytöt erottuivat syntymästä lähtien heti kuin yö ja päivä (no sitähän ne olivatkin ;) -toisen syntymäaika n.klo 01.00 ja toisen 12.08...) erityisesti turkeiltaan ja ero pysyi kasvaessakin; Utulla pitkähkö ja "harvahko" ja Hilellä lyhyt ja tiivis. Jännä se, että nyt isommassa porukassa on enemmän toistensa kaltaisia nämä pörriäiset.

Miten se Jaspi onkin aina niin uninen kuvissa...?

No kun väääsyttää...
Krooh

1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Millähän sanoilla voisi kuvailla sitä tunnetta, joka valtaa koko pienen ihmisen kun katselee tuollaisia lutuisuuksia... :) Voi jumpe. On ne vaan kyllä...

Ihania!!

Varsinki toi haukotuskuva...

*huokaus*