sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

Äffät 4vkoa

Kun viime keskiviikkona (taas) kävin Johannan luona Jyväskylässä Hilen lapsia katsomassa, niin muutos viikon takaiseen oli melkoinen. Koko pienten piipittäjien lauma rynni innoissaan pesän suuaukolle ja sieltä mukkelismakkelis kiireesti ulos ihmisiä vastaan. Aivan ihana näky! Vauvat ovat muuttuneet lastenkoti-ikäisiksi taaperoiksi ja meno on sen mukaista. Millään ei ehtinyt kameran kanssa pienten perään, niin että jokaisesta olisi saanut edes yhden säällisen kuvan. Nyt on tyytyminen näihin. Yksi pieni neiti kyllä sitten poseerasi muidenkin edestä ;)

Hile esittelee tyytyväisenä lapsiaan.
Setämies Legacy valvoo tomerana lastenhuoneessa ;)
Samposta en ehtinyt kameran akun simahtaessa tähtäilemään kuin yhden heilahtaneen kuvan.
Longosta jäi myös paremmat otokset toiseen kertaan.. Tässä vähän kylkeä ja vasemman olkapään valkoista viirua...
Zerosta onnistui sattumalta yksi noin suurinpiirtein. On suoranainen ihme, että tuohon mustaan mönkiäiseen osasi kamera tarkentaa lähes puolivahingossa.
Tämä onkin sitten sitä tyypillisempää mustakissa-otosten sarjaa... (Miten se on noin omituisen näköinen tuossa koko pentu..??)
Liida-neitonen seisoo myös hassusti...
Mutta istahti sitten ihmettelemään kameraa.
Jätän Liida-linssiluteesta muut kuvat tasapuolisuuden nimissä julkaisematta...
Feli-prinsessa oli niin vilkkaana, että kaikista heilahtaneista kuvista tämä on paras... Neiti osasi juoda isosta kupista ihan itse ja pesi tassunsakin sen jälkeen.
Kapsu-herra asettui hetkeksi poseeraamaan. Tällä pikkumiehellä on suloinen valkoinen hännänpää.

Yleistä touhuilua.


Painot olivat perjantaina neljän viikon ja yhden vuorokauden iässä: Sampo 457g, Longo 533g, Zero 525g, Liida 400g, Feli 454g ja Kapsu 494g. Toinen matokuuri on nyt annettu ja massut ovat pysyneet kunnossa. Pennut saavat päivittäin maitohappobakteereita ja C- sekä D-vitamiinia ja kahdesti viikossa Calcium phosphoricumia luuston kehityksen tukemiseen. Hiekkalaatikkoharjoittelu on aloitettu ja sitä käydään kaivelemassa ja hiekanmuruja maistelemassa ahkerasti.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Oih <3

Miten voivatkaan olla NOIN suloisia!!