maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Gee-Yrttiset ovat itäneet!

Häät vietettiin hieman erikoisissa merkeissä... Olin juuri päässyt sairaalan eristyskopista kotiin maanantaina 12.1. ja tarkastin sähköpostia illalla, niin siellä odotti hetkeä aiemmin tullut tieto siitä, että sijoitus-/yhteisomistusnaaraani Eppi, Orifame Cadhla Ceri, oli aloittanut juoksun talvitauon jälkeen. Tytön huoltaja Tiina arveli postissaan, että joudutaan odottamaan seuraavaa juoksua jos minä kerran olen sairaalassa. No, laitoin Lapinlahdelle yhteisomistusuroksen Bolon, Highland-Cat's Bolo, huoltajalle Niskasen Johannalle tekstiviestiä, että nyt tyttö juoksee, mitä tehdään vai tehdäänkö mitään... Johanna vastasi oitis, että voi tulla Bolon kanssa meille jos tarvitsee ja naputtelin saman tien Tiinalle tiedon, että jos pääsee tuomaan Eppiä meille, niin häät järjestyvät huomiseksi. Puheluin suuntaan jos toiseen varmisteltiin vielä suunnitelmat.
Niin sitten Johanna starttasi aamuvarhaisella Lapinlahdelta Ossi-poika ja Bolo-kolli kyydissään, heitettyään tytöt kouluun, ja ajeli hurjan matkan Etelä-Karjalaan. Tiina puolestaan järjesti pikavauhtia hoitajan kotiin jääville eläimilleen ja huristi Epin kanssa Vantaan seudulta kollia tapaamaan.

Komia Bolo-herra miettii miten hurmaisi tytön.
Eppi on alkanut lämmetä.
Katseiden vaihtoa.
Kiertelyä.
Luottaisiko tuohon...
Hali.
Nämä olivat varsinaiset täsmähäät, jotka eivät olisi onnistuneet ilman Johannan ja Tiinan osuutta! Suuren suuret kiitokset siis vielä kerran häiden järjestymisestä lyhyellä varoitusajalla!! Minulle jäi tehtäväksi majoittaa kissat sekä huoltojoukot ja yrittää pysytellä samalla riittävän etäällä muista XD Onneksi radioaktiivisuus oli varsin matalalla tasolla, viime kesän lukemilla tämä ei olisi onnistunutkaan. Ja sssuperkiitokset Senjalle Bolon morsiamesta, jota odotettiin KAUAN!
Yleisö näissä häissä oli varmaankin jokseenkin poikkeava, kun kaikki kolme emäntää XD sekä Ossi-vauva olivat kannustamassa pariskuntaa... Ossi tosin nukkui häveliäästi intiimimmän osuuden ajan ;)

Nyt on 34. vuorokausi tiineyttä eli ollaan jo puolivälissä. Laskettu aika G-Yrttisillä on maaliskuun 20. päivän tienoilla.
Suklaatabby itämainen lyhytkarva Eppi saattaa kantaa myös naamiota, joten sekä itämaiset että siamilaiset pennut ovat mahdollisia. Eppi saattaa kantaa myös diluutiota, jota punanaamio siamilainen Bolo kantaa varmuudella. Bolon edellisten jälkeläisten perusteella ei vielä voi päätellä onko Bolo punaisen alla suklaa vai ainoastaan kantaa suklaata. Bolon vanhempien ja esivanhempien perusteella voi olla pieni mahdollisuus siihen, että Bolo kantaa sekä kanelia että klassista tabbya. Eppi on kanelinkantaja. Bolo on solidi ja Eppi saattaa kantaa solidia.

Arvioitu pentumäärä on neljä, mikä olisi oikein hyvä määrä ja todennäköisimmät värit pennuilla em. seikat huomioon ottaen ovat: pojilla suklaa ja lila kuvioilla tai ilman ja mahdollisesti musta ja sininen. Tytöillä suklaakilpikonna ja lilakilpikonna kuvioilla tai ilman ja mahdollisesti kilpikonna ja sinikilpikonna.

Tiina hoivailee tulevaa Eppi-mammaa (joka on jo harjoitellut imettämistä Tiinan edellisen pentueen kanssa..) huolella ja pennut tulevat siis syntymään Vantaalla.

3 kommenttia:

Tiina-Liisa kirjoitti...

Onnea onnistuneesta astutuksesta ja voimia toipumiseen. Tulossa olevat pennut varmaan kannustavat.

Johanna kirjoitti...

Ilmankos Bolo-Boo onkin päivystänyt tätä näyttöä - tiesikö se, että siitä puhuttiin täällä ;)

Toivomme kovasti toivottua tulosta pentusiin. Bolo-isukki ottaa täällä rennosti nukkuillen korkeimmalla mahdollisilla hyllyillä - pudottelee mennessään tavarat, jos ei meinaa sopia sekaan.

Ja ihastelemme edelleen yhtä erityistä <3 näillä sivuilla.

Superkiitokset ne kuuluvat kyllä Saila sinulle itsellesi, niin Pingusta kuin Bolosta ja kaikesta muustakin. Mikäpä tässä äippälomalaisen on ajellessa vaikka lyhyellä varoitusajalla mieluisiin häihin :)

Katri kirjoitti...

Oiii, lisää Yrttisiä :). Olen NIIN iloinen, että kaikki sujuu nyt niinkuin pitäisi: hyvin! Jatkukoon kaikki samaan malliin! Olen hengessä mukana...