maanantaina, helmikuuta 09, 2009

Persoonallisuuksia

Sain tänään Jyväskylästä sähköpostin täydeltä (gmail ei tosin täyty..) suloisia kuvia lapsista. Kun aurinko näyttäytyy, niin tilaisuus tosiaan kannattaa käyttää hyödyksi jos on pentuja kuvattana...
Eilen illalla 17 vuorokauden iässä painot olivat Sampo 290g - Longo 352g - Zero 347g - Liida 271g - Feli 306g - Kapsu 347g. Longo ja Zero menevät vuoronperään toistensa ohi painossa. Tasaista porukkaa.
Pikkuisten persoonallisuudet alkavat myös erottua koko ajan selvemmin, kiitos Johannalle hauskoista luonnekuvauksista :) Longo taitaa olla kuin ilmetty isänsä :D

Sampo:
"Joukon ehdottomasti liikkuvin pikkumies, josta saattaisi jopa johtua tuo ettei painoa ole kertynyt ihan niin paljon kuin veljillään. Sampo menee eikä meinaa, ja jopa kävelee melko hyvin verrattuna sisaruksiinsa. Raajojen hallinta näyttää muutenkin olevan omiaan Sampolle, kun tuntuisi että ihan kuin poika yrittäisi jo joskus siepata leikkisästi siskojen ja veljien korvista kiinni."

Longo:
"Tämä jätkä ei tykkää pahaa ollenkaan jos se joutuu ulos pesästä, eikä pidä läheskään yhtä pahaa meteliä kuin suurin osa lapsilaumasta. Eipä pistä pahemmin vastaan punnituksessakaan ja ottaa calsiumitkin kaikkein parhaiten. Eli siis kunnon herrasmies on kyseessä. Rohkeuttakin tältä pojalta löytyy ja usein näenkin sen jo kurkistelevan pesän laidan yli että "mitäs sitä tuolta löytyisi". Paijaamisesta tämä jätkä näyttää erityisesti nauttivan. Se puskee yleensä päätään pitkälle jo kättä vastaan."

Zero:
"Toinen pikku liikkujista, joka viihtyy varmaan parhaiten kuitenkin maitobaarilla. Jopa joskus Hilen vaihtaessa asentoa, tämä musta pötkö on määrätietoisesti päättänyt pysyä mukana ja imuuttaa niin lujaa, että hän ei putoa nisältä vaikka kaikki muut olisivat mukkelis makkelis pitkin pesää. Pikku Zero on varmaan tämän lauman toiseksi äänekkäin jutustelija. Ainoana yksivärisenä mustana vauvana hän herättää aina hämmästystä niin kissoissa kuin ihmisissä. Legacy varsinkin on päättänyt, että tuo ei voi kuulua joukkoon kun se on noin erilainen, ja joskus Legacy jopa yrittää leikkimielisesti mennä kokeilemaan poikaa tassullaan, että jos tuo vaikka olisi lelu."

Liida:
"Pieni mutta pippurinen tytön alku. Hän on tytöistä se äänekkäämpi tapaus, joka on kauhean utelias mitä ikinä tapahtuukin. Hän on yleensä Longon seurana pesän reunalla tarkkailemassa ympäristöä, ja jopa nojaili vain pesän reunaan, vaikka tulin imurin kanssa huoneeseen ja kaikki muut peruuttivat pesän perälle. Toisaalta sitten jos neidin nostaa pesän ulkopuolelle niin siitähän se show syntyy ja Hile on alta aikayksikön perässä. Vielä siis ei olla ihan valmiita tulemaan ulos lämpöisestä ja turvallisesta pesästä ilman protestia, vaikka kovasti näyttäisi kiinnostavan mitä muualla tapahtuu."

Feli:
"Kaikkein rauhallisin lapsukainen, joka tykkää lämmöstä, mutta ei säiky vaikka joutuisikin hetkeksi pesäkolosta ulkopuolelle. Kerran neiti jopa nukahti villapaitani sisään, kun pidin sitä sylissä lämpimässä. Ison masunsa kanssa tämä neiti ei ole kovin ketterä, mutta kyllä sitä valokuvauspaikaltakin yritettiin ryömiä kovasti takaisin lämpöiseen. Felin voi löytää monesti pötköttelemästä selällään pesästä ja neiti jopa joskus jo "pesee" itseään jos vain ylettyy."

Kapsu:
"Tämä pakkaus on pesueen sumutorvi. Monesti meinasin mennä sekaisin muissa, että ketä minulla nyt onkaan kädessä, kutta Kapsun tunnisti jo ennen kuin sen sai pesästä ulkopuolelle; kuului vain IIISO "MIIAUUU". Tässä pojassa on myös rutkasti lihasvoimaa; kun kerran otin pojan ulos pesästä, niin se kiipesi takaisin ihan omin voimin vaikka pesän reuna onkin melko korkea. Tältäkin lapselta löytyy kookas vauvamasu joten juoksukisaa se tuskin voittaisi."

Ensimmäinen matokuuri on syöty viikonloppuna ja tuleviin tutkimusretkiin on varauduttu rajaamalla huonetta pienemmäksi pesän ympäriltä. Tässä vaiheessa pentujen kehitys on niin huimaa, että viikossa tapahtuu valtavasti, siksi en malttaisi millään odottaa, että pääsen taas lapsia katsomaan...

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Voi suloisuus mitä kakaroita <3

Ihania luonnekuvauksia kaikista! Suosikki on ja pysyy ;) <3