keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Luuna &pojat

Luuna oli sellainen yllätys syntyessään, että piti moneen kertaan tarkistaa onko se totta: ettei turkin märkyys kuitenkin hämää - SOLIDI kilppari Fujilta ja Makelta!! Juuri kun olin kaikille päivitellyt, että täplikäs Make tekee muiden morsiamiensa kanssa myös kuviottomia pentuja, mutta ei kuviottoman Fujin kanssa, että se on sitä minun tuuriani... Kilppariväri kun tulee parhaiten esille kuviottomassa kissassa ja siitä asti, kun Musca eli Musi menehtyi, minua on vaivannut krooninen kilpparivaje (itse kilppariKUUME kyllä juontaa paljon varhaisemmalta ajalta - eehhehhee, nyt huomasin edellisessä lauseessa hassun kaksoismerkityksen, joka sekin pitää osittain paikkansa).
Yllätys neiti oli siinäkin mielessä, että kolmannen siamilaisen synnyttyä (+Raike siinä välissä), olisin luullut, että kaikki ovat sitten siinä - Fujin maha kuitenkin aaltoili ja velloi siinä määrin, että siellä oli selvästi vielä ulospyrkijöitä... Luuna ei kauaa viivytellyt väljemmille vesille tulossa, putkahti ilmoille ennen kuin edes ehdittiin huomata että Fuji ponnistaa... ;)

Tämä tyttö pitää kyllä puolensa poikajoukossa ja on fyysisessä harjoittelussa askeleen edellä poikia, ehkä kyse on tyttömäisestä ketteryydestä. Uskomattoman ihana nököttäjä! (Valitettavasti vain aika vaikea kuvattava...)

Tuumaustauko

Toisinaan syntyy yleinen hämminki, kun pesän alunen vaihdetaan puhtaaseen...
"Tännepäinkö..."

"...eiku tännepäin!"

Video tilanteen loppuvaiheesta. Emo tulee rauhoittamaan katraan.

1 kommentti:

Perdita kirjoitti...

Ihana tuo video. Se sai aikaan, että Sirius lähti etsimään pentuja ja Tyyne tuli oikein näytön eteen kallistelamaan päätä ja yritti kovasti alkaa nuolemaan pikkuisia. Ja kun huuto hellitti rouva oli ihan varma, että kohat ne ryömii näytön alta esiin..