keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Harjoittelua

Vähän iloisempia tunnelmia viikonlopulta, jolloin pennut olivat noin 10 vuorokauden ikäisiä ja alkoivat selvästi enemmän harjoittelemaan leikkimistä, pesemistä ja kävelyä. Vauhdikkaammat kuvat jätän laittamatta esille, koska hämärästä valaistuksesta johtuen ovat kovin epätarkkoja...

Selällään kölliminen ja tassuilla huitominen on mukavaa. Ihan ensimmäiseksi kaikista sitä on harrastanut Rixi, mutta toiset tulevat heti perässä.

Raike jäänyt "alakynteen"
Vakavimmin kävelyharjoitukset on ottanut Luuna, ja ihmekös tuo, kun pitää pärjätä neljälle pojalle... Niistä harjoituksista ei kylläkään tullut julkaisukelpoista kuvaa. Pojat ottavat selvästi rauhallisemmin - paitsi Rixi...

Juuso miettii
Jaspi uneliaana

4 kommenttia:

Eirenen kissala kirjoitti...

Toivottavasti kaikki menee jatkossa hyvin ja hyvältähän tuo jo kuulostaa.
Fujilla on tietysti rauhallisempi olo, kun itse on paranemaan päin.
Possun sydäntä ja kermaviiliä niin maito nousee nopeasti. Ainakin meillä on niin käynyt.

Rapsutuksia ja paranemisia

saila kirjoitti...

Kiitos sinulle ja muillekin, jotka ovat tsemppailleet :) Kyllähän tämä touhu mehut vie, kun ei itsekään ole kunnossa. Mutta nyt näyttää jo hyvältä ja rauha on pesässä; pennut kasvavat lisäruokinnallakin ja emo syö edes jotain itse.
Harmi vaan, kun jostain syystä Fujille ei juuri possunsydän ja kermaviili kelpaa - ei muulloin kuin isompien pentujen kanssa syödessä... Muukin raaka vetää nyt huonosti ja piti turvautua Almon purkkeihin. A/d-ruoka kelpaa vain juuri avatusta purkista, mutta sitä saa kyllä ruiskulla helposti syötettyä kun tarvitsee. Nutri plus-geeli on Fujin herkkua.

Perdita kirjoitti...

Kovasti rapsutuksia pennuille ja Fujille!
Eiköhän se tästä suunta ole vain ylöspäin. :)

Kovasti tsempityksiä myös sinulle Saila, varmasti on aikamoista puuhailua ja kikkailua ollut viime päivät.

Mirka V. kirjoitti...

Voi ei miten ihania nappisilmiä <3

Nyt vaan kovasti tsemppiä emolle, muksuille ja kasvattajalle sinne pentupesän ääreen!