sunnuntaina, maaliskuuta 09, 2008

2-viikkoisposeerauksia

Kotisivuilta löytyy ne "virallisemmat" versiot samasta kuvaussessiosta, joita en julkaise tässä, mutta koska kohtuullisen onnistuneita tuli useammastakin kuvasta, niin tässäpä näitä muita.

Jaspi -suostui viimein avaamaan silmänsä- söpö poika

Raike -ihana hiljainen mietiskelijä

Tässä oli tarkoitus saada näkymään Raiken kuviottomuus, mutta kuva ei oikein onnistunut...
Juuso -kommenttia löytyy ;)
Luuna <3
Rixi Reipas -ei suostunut katsomaan suoraan kameraan- haluaa ilmeisesti esitellä hienoa pitkää profiiliaan mieluummin 8)
Tänä aamuna Fuji halusi vaihtaa pesää. Oli pakko herätä, kun kaksi pentua vinkui matolla ja kolmas yksin pesän viereisessä boksissa... Kun siirsin kaikki pennut boksiin, niin Fuji oli erittäin tyytyväinen :)

Fujilla on jo valtava ruokahalu. Yöllä meni vähän possunsuikaleita (raaka ei edelleenkään vedä kaikkein parhaiten), yksi kokonainen a/d-purkki ja yksi kokonainen Almo nature-penturuokapurkki -sellainen isompi. Kermaviili maistuu vähän ja tarjolle laitetusta possunsydämestäkin syötiin eilen osa. Hankalinta on, kun Fuji himoitsee pentujen korvikemaitoa 8) Se ei niinkään välitä siitä, että pentu vinkuu pesän ulkopuolella, kun syötän sitä (tietää, että kohta pentu on taas pesässä..), vaan yrittää kaikin keinoin keksiä miten saisi houkuttelevasti tuoksuvaa maitoa... Hassu. Kyllä se sitten saakin aina ne loput maitosekoituksesta mitä pennuilta jää tähteeksi.

2 kommenttia:

rosolli kirjoitti...

Tuo punainen poika... liian ihana pieni komistus!

rosolli kirjoitti...

Meiko on aika kova pörhistelemään. Aina kun se yksinään leikkiikin, niin on vähintään niskakarvat pystyssä!! :-) nää on variantteja.