sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

FINTICAt Lahti 2.1.2010 kuvakuulumisia

Seuraavat upeat kuvat on ottanut Heikki Siltala, www.heikkisiltala.com. Heikin galleriasta löytyy muitakin tuttuja, kuten Maken voittoisa poika Amedei, Orifame Aurinkokuningas, sekä Luunan veljen Riksin (Yrttitarhan Etruskisahrami) tytär Orifame Cream Come True, KermaUnelma, joka oli näyttelyn paras pentu!

GRC Yrttitarhan Esikko OS f, Luuna, tuomarin rinkihäkissä odottamassa.

FIFé-tuomari Satu Hämäläinen oli vierailevana tuomarina arvostelemassa.
Luuna keskipäivän kirkkaassa auringonvalossa 8)

Luuna

Tuomari Ellen Crockett tutkii Maken, TICA GRCA & FIFé CH Macriano D'Oltremare OS b 24, tassuja.

Make leipoo..


Sijoitusten odottelua häkissä. Isä ja poika (Make ja Amedei) kilpailivat samassa sarjassa. Pojasta voi sanoa, että on polvi parantunut :)

Yrttitarhan Festuca OS e 03 24, Longo. Nuori kollipoju, Maken paras kaveri (Make on Longon emon isä). Omistaja Jenni Korpinen.

Longo kertoo mielipiteensä tuomari Satu Hämäläiselle..

Longo Thomas Andersenin syynissä.

Yrttitarhan Glebionis OS h 24, Kukka, näki näyttelyssä vilaukselta myös tulevan sulhasensa (jos kaikki menee suunnitelmien mukaan).

"Ääk, mitä toi musta haluaa??"

Kukan sisko Yrttitarhan Gillenia SI f 21, Virna. Myös kolmannen siskon, Helpin, piti tulla näyttelyyn, mutta omistajansa estyi. Helpin kotokuvia luvassa erikseen :)

Tuomari pohtii Virnan sijoitusta.
Houkuttelin myös äitini mukaan kahden nuorimman kotikissansa kanssa ja Heikin kuviin päätyi käsittämättömän hienosti menestynyt Apila, A-pentueeni ottolapsi, Mustikan kasvatti, monivarpainen kilpikonnahopeatäplikäs/valkoinen tyttö, joka täyttää nyt keväällä 6 vuotta ja oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Apila voitti yhtä kehää lukuun ottamatta, jossa tuli toiseksi, kaikki kotikissakehät lauantaina, jonka oli paikalla.

Thomas Andersen ihastui Apilaan :-*

Kiltisti tyttö käyttäytyikin, vaikka varmasti oli hämmentynyt moisesta puljaamisesta..

Näyttelyyn osallistuivat myös Luunan lisäksi meiltä kotoa Anatolian Ot-Hello SI e 21, Hiku, sekä Lahdesta Fujin pentujen isän kaveri Hiisi, Longon veli Yrttitarhan Fagus OS n, josta huolehdin päivän ajan. Kiitos Elisalle kun toi Hiisin paikalle ja haki kotiin! Oli kiva nähdä reipasta mustuaista :)
Äitini toinen kotikissa Digi (joka on saanut nimensä D-pentueeni syntymän mukaan), punatäplikäs/valkoinen töpöhäntä poika sai puolestaan Thomas Andersenilta arvion, että se se on aivan aito kuriilien bobtail ;D

Laittelen myöhemmin muutaman itse ottamani kuvan (joiden laadussa ei ole kehumista) ainakin näistä, jotka eivät osuneet Heikin kuviin.
Sijoituksista en osaa kovin paljoa kertoa, koska seitsemän kissan kanssa (onneksi Jenni oli mukana Makea ja Longoa huoltamassa ja kantamassa) jäi tulosten kirjaaminen tyystin. Hiku oli kolme kertaa finaalissa, joissa sijoittui kahdessa All breed-kehässä neljänneksi ja yhdessä Speciality-kehässä viidenneksi. Myös Make pääsi finaaleihin ja sijoittui niissä hyvin. Rodun paras voittoja tuli ainakin Hikulle ja Virnalle, Luunan osalta en muista.. :P

6 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Voi kun noi esittelykuvat on hauskoja - vahvoja katteja.

Mutta Apilan väritys on ihana. Viimeinen nokittain tuomarin kanssa -kuva on mahtava!

Elina V. kirjoitti...

Oi mikä Apila <3 Toivottavasti sitä nähdään näyttelyissä jatkossakin...

Johanna kirjoitti...

Ihana kertomus näyttelyistä ja Apila on kerrassaan hurmaava kyllä!!

saila kirjoitti...

Kyllähän tuota äitiä taisi näyttelykärpänen puraista ja kissatkin ottivat rumban hienosti, niin eiköhän ainakin TICA-näyttelyissä nähdä Apilaa ja ehkä Digiäkin ;)

Stiina kirjoitti...

Ihania nuo täplälliset itikset! ♥

Virve kirjoitti...

Upea Apila! Aivan mieletön väritys neidolla!
Harmi, että oltiin eri päivinä paikan päällä.

Kovasti rapsutuksia koko köörille!