lauantaina, tammikuuta 30, 2010

Pikaisesti uutta kotia etsii!

Yrttitarhan Draba Incana, suklaakilpikonnatabbynaamio siamilainen UTU, steriloitu, 15.10.2007 syntynyt naaras tarvitsee pikaisesti joko väliaikaisen tai pysyvän uuden kodin.

Utu on kiltti, mutta haastava, vilkas ja äänekäs tyttö, joka tarvitsisi aktiviteettia ja tilaa sekä ymmärtävät ihmisen ja kissakavereita. Utu asustaa siskonsa itämaisen lyhytkarvan Kiden kanssa Jyväskylässä, jossa se on tavattavissa.


Syy Utun uuden kodin etsintään on perheen muuttunut elämäntilanne, johon Utu ei ole sopeutunut. Utu on siamilaispersoona, joka ilmaisee tylsistymisensä äänellään eikä sille ratkaisu ole pienempään tilaan sulkeminen.


Uskon, että Utu voisi olla onnellinen uudessa kodissa jos em kriteerit täyttyvät. Koska siskokset ovat olleet koko ikänsä yhdessä, niin on mahdollista neuvotella voisivatko molemmat muuttaa yhdessä jos kotiehdokkaalla ei ole ennestään kissoja. Kissakokemusta on silti välttämättä oltava.

Jos sinusta tuntuu, että voisit tarjota helpotusta perheen tilanteeseen ja ottaa Utu-nimisen haasteen vastaan, niin ota rohkeasti yhteyttä, kerron lisää!
Sähköposti: yrttitarhan [at] gmail.com, puhelin: 050 5321904 /Saila

Uusia kuvia tulossa pian!

Ei kommentteja: