torstaina, helmikuuta 28, 2008

Ikää 1 vk - kuljettelua

Painot ovat nousseet hyvin isoksi pentueeksi ja tasan 1-viikkois painot olivat (syntymäjärjestyksessä) 210 - 204 - 207 - 210 -187 - 214 grammaa. Vuorokausinousut olivat samaan ajankohtaan 19 - 21 - 24 - 23 - 18 - 12 grammaa. Nyt seuraava vuorokausi oli vähän pienemmillä nousuilla 12 - 15 - 16 - 11 - 11 - 15. Calcium carbonicumia annoin eiliseen asti ja C-vitamiinia olen antanut ruiskulla varovasti jokaiselle pari tippaa 2-4 kertaa päivässä.

Fuji on tällä viikolla joka yö yrittänyt vaihtaa pentupesää sänkyyn.. Tai siis kantaa yhtä pentua ja joko tiputtaa sen lattialle sängyn viereen tai pääsee perille asti. Vien pennun takaisin pesään ja kohta toistuu sama juttu. Viime yönä Fuji yritti siirtää yhtä simskua viisi kertaa neljän viiden välillä ja vielä aamulla kerran. Nyt illalla se oli siirtänyt Juuson pesän viereen lakanan poimuun, sieltä löysin sen nukkumasta... Aina kun vaatekomeron ovi aukeaa, Fuji kiirehtii petailemaan sinne uutta pesää ja on hivenen närkästynyt, kun paimennan sen pois sieltä 8)

1-viikkoiskuvat!

Eppulainen

Jaspi

Raike

Juuso

Luuna

Rixi

Ei kuvat kerro kyllä ollenkaan miten söpöjä tyyppejä nämä ovat 8) Samanlaisia puskijoita kuin Fujin tyttötriokin. Äänenvoimakkuudet ovat jo yksilöllisiä ja jotkin tavat myös. Esim Rixi on kaikkein kovin kellimään selällään.

Ei kommentteja: