tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

Seisomisharjoitusten lopputulos

Helmikuun ajan piti harjoitella takajaloilla seisomista, jotta kuun lopussa temppu kestäisi kolmen sekunnin ajan. Noh, meidän harjoitukset jäivät kolmeen, joista ensimmäinen oli alkuasetelmien kuvauksen aikaan, toinen puolen kuun tietämillä ja kolmas sunnuntaina, helmikuun viimeisenä päivänä. Eilen kuvasin lopputuloksen.


Luuna, joka seisoi paremmin sunnuntaina kuin tässä kuvauksessa. Nyt oli tassuilla huitomista paljon enemmän. Pitäisiköhän Luunalle opettaa seuraavaksi takajaloilla kävelyä ;)


Hiku, joka puolestaan seisoi nyt kymmenen kertaa paremmin kuin sunnuntaina, jolloin harjoiteltiin yhtä aikaa Luunan kanssa ja Hikun jokainen "seisominen" oli takajaloilla hyppy niin, että sai tassuilla ranteeni ympäri, vaikka kuinka olisin korkealla pitänyt merkkikeppiä...
Hikulle harjoitukset siis mieluummin yksin, menee kierroksille kun on enemmän porukkaa. Tässä videolla myöhästyn pahemman kerran naksautuksen kanssa useasti eikä kolme sekuntiakaan taida täyttyä seisomisessa, hyvä jos ensimmäisessä, mutta suunta on ihan hyvä.


Fuji kunnostautui sunnuntaihin verrattuna, mutta kolmen sekunnin aika ei taida oikein kunnolla tulla täyteen. Myöhästyn myös Fujin kanssa naksautteluissa.
(Lopussa Luuna pöllähtää paikalle, koska Hiku on avannut makuuhuoneen oven, jonka takana toiset olivat poissa tieltä)

Pennuistakin otin viime viikolla uusia kuvia, mutta niin on aika hurahtanut etten ole niitä saanut tänne asti laitettua..

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Fiksut ihanat kissat!
Hyvin tuo näyttää menevän:)

Onko tässä nyt lähdettävä naksuttimen ostoon??!! Näyttää kivalta!

Elina V. kirjoitti...

Voi tuota itisten koordinaatiota! Tosi hienosti kaikki suoritutuvat, mutta Luuna ansaitsisi kyllä suorituksestaan 10 pistettä ja papukaijamerkin! Wow!

Siitä vaan takajaloilla tassuttelua harjoittelemaan ;)