torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Viikon takaiset kuvat

Pikapäivitys viimeviikkoisista kuvista. Ocit kuvissa 7 viikkoa, 4 päivää, simskut 8 viikkoa 2 päivää. Valaistuksena laskeva aurinko, siitä kovin kellertävä sävy sekä simskujen simmut kiinni.
Nyt tulikin ensin viidakkokissat, itse täpliäiset.

Hasu

Hasu on komea ja hauska poika kommentointeineen.


Rauhallinen hurmuripoika.


Hoshi


Hoshi on hupaisa veitikka, jonka reagoi moniin tilanteisiin yllättävän lujahermoisesti ottaen huomioon neidin temperamenttisuuden (*tsäppäily* vieraille hajuille).
Hoshi on siloittanut vauvapörröään pois, täplät erottuvat jo hienosti.


Shiso

Shiso on edelleen luonteeltaan erityisen kiltti ja rauhallinen.


Ja suklaanapilla on myös tasapainoisen nätti naama.
Kiku

Kiku on nopea liikkeissään ja reaktioissaan.


Siro ja kiltti tyttö, jolla on ainakin mijoona täplää 8)
Sinisillä silmillä on taipumus helpommin häikäistyä, sen olen huomannut ennenkin kun pentueessa on ollut sekä itämaisia että siamilaisia. Simskuista on vaikea siksi saada auringossa hyviä kuvia.. Nyt aurinko paistoi melkein suoraan kuvaajan takaa.

Nami

Nami on kommentaattori -juttua löytyy aina kun siihen vilkaiseekin- kehräyksen kera.


Kilpparivarvas.

Lötkön reteä tyttö, joka tykkää nukkua koiran petillä eikä pane pahakseen ihmislasten käsittelyä.

Profiili.Haru

Haru on yhtä hönö kuin kermanaamalta voi odottaakin.

Velipojaltakin tulee juttua ja Harun ihan oma piirre on "önistä" kehräyksen lomassa tai ilman.

Löllykkä-lullukka antaa myös lasten kanniskella itseään aivan vapaasti ja sylihädän iskiessä ei saisi ihmisellä olla niin kiire ettei ehtisi istumaan patjan virkaa toimittamassa muutamaa minuuttia (tuntia..).

Miltäs tämä maistuu.

Suureksi harmikseni löysin jokunen viikko sitten Harulta pienen napatyrän. Haaveenamme oli ehkä kenties saada pojalta omaakin jälkikasvua joskus, mutta pääasiassa rakastetun lemmikin virkaa poika oli menossakin toimittamaan. Joskushan tämänkin vian piti tulla, niin se tuli nyt.
Kaikki pennut kävivät rokotuksilla viikko sitten torstaina. En alunperin aikonut omia rokottaa vielä, mutta koska kaikki oli kunnossa ja ocienkin rokotus hiukan lykkääntyi, niin laitettiin samalla. Luuna oli myös reissulla mukana omituisen ihottumansa takia ja koska eläinlääkäri oli sitä mieltä, että sienitesti on varmuuden vuoksi tehtävä, niin ocit eivät myöskään muuta meiltä pois ennen kuin testin tulos tulee. Muut kerralla tutkittavat mahdollisuudet suljettiin jo pois. En usko, eikä oikeastaan eläinlääkärikään, että se todellisuudessa voi sientä olla, mutta parempi katsoa kuin katua... Sen sijaan kuulin erittäin hyvin Luunaan sopivan ennakkotapauksen (kiitos Senja!), joka voisi selittää Luunan oireet, niin juoksemattomuuden kuin ihottumankin. Tästä lisää kunhan tutkitaan.

Vauvauutisia on myös! Eilen kävin katsastamassa Kukan ja Virnan tilanteen, ja molemmilla nisät loistivat punaisina ja pyöreinä. Kukalla on jo viides viikko menossa ja masu pyöristynyt hirmuisen ruokahalun kera (Kukka on ollut nirso syömään) ja Virnalla alkoi neljäs viikko. Sen masun pyöristymistä on vaikeampi havaita kun massua oli ennestäänkin, mutta ehkä jotain erilaista kumpua sillekin on tullut. Toivottavasti meillä ei ole huhtikuussa kymmenen pentua yhtä aikaa!

5 kommenttia:

DobbyCat kirjoitti...

Vai koiranpedin valloittaja :D selvä "sukuvika" ;)

Terkkuja velipuolilta jotka raukeasti venyttelät koiranpedin lämmössä :)

Pirjo kirjoitti...

Onnittelut vauvauutisista!

Mutta ovatpa kaikki suloisia, kasvaneita, ja eräällä on ihan mahottoman isot tassut!

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia taas!

Onnea ja hyvinmenemistä Kukan ja Virnan suhteen :)

Elina kirjoitti...

Oi ihana tuo valkoinen!
Itselläni on Willicon Hur Maa valkoinen Balineesi kollipoika. Joka muuten etsii morsianta.

saila kirjoitti...

Kiitos kaikille :)
Elina: "Tuo valkoinen" on itse asiassa cremenaamio ja siis poika, jota ei voi valitettavasti käyttää kasvatukseen napatyrän takia.
Siskonsa kilpikonnanaamio Nami menee DobbyCat:n luo sijoitukseen jos kaikki on toisen rokotuksen terveystarkastuksen aikaan kunnossa ja etsiskelee sitten aikanaan siamilaista sulhoa. Pitäkäähän peukkuja, että kaikki olisi sitten kunnossa!! Olisi hirmuinen sääli jos kumpikaan näistä ei voisi jatkaa sukua..