tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Kuvapäivitystä

G-pentujen kuvat ovat taas myöhässä, tässä siis vasta 6-viikkoisposeerauksia. Tällä viikolla Yrpykät täyttävät jo 9 viikkoa! Kauhistus miten nopeasti aika menee! Kaikki pennut ovat edelleen varattavissa. Rölliä kohtaan on ollut kiinnostusta, mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Painot olivat tasaviikoin näin:
6vk / 7vk / 8vk
Kukka 663 g / 789 g / 929 g
Virna 620 g / 679 g / 824 g
Rölli 606 g / 743 g / 898 g
Helpi 525 g / 621 g / 754 g

Syödä mouskutetaan porukalla kananjauhista.

Pennut katselivat kun emoa lapsetti lelun perässä.
Vasemmalta Rölli, Kukka, Helpi.


Takaa vasemmalta Rölli, Virna, helpi ja edessä makuulla Kukka.
Kukka eli Yrttitarhan Glebionis OS h 24
Virnasta, Yrttitarhan Gillenia SI f 21 ja Röllistä, Yrttitarhan Galanthus OS c 22
lähinnä yhteisposeerauksia..

Pyöreät simmut 8)

Virnan profiili.

Röllin ja Virnan profiilit.
Tarkkana.

Rölliä alkoi kyllästyttää, emo vaan leikkii eikä ite pääse mukaan.

Rölli valpastui.

Nössöttää.

Virna eli Yrttitarhan Gilia SI j 21 suloisena.


Eikä malta olla paikallaan...

Pennut ovat saaneet jos jonkinlaista kokemusta viime päivinä ja hienosti on kaikkeen suhtauduttu. Ensimmäiset lapsivieraat olivat tosin suhinan arvoisia outoine hajuineen ja äänineen, mutta sen jälkeen on koettu useampiakin lapsia ja kaikkea muutakin uutta jännää.
Piakkoin taas uusia kuvia (tosin varsinainen tietokoneemme menee huomenna huoltoon ja se voi rajoittaa osaltaan näitä päivityksiä :P ). Kolmannen matokuurin aloitin eilen, se on pari viikkoa myöhässä kun juuri kun se olisi pitänyt antaa tuli masujen löysyyttä.
Kaikenlainen ruoka (oikeammin sanottuna: kaikenlaiset lihat) maistuu jokaiselle ja lautanen tyhjeneekin aina hujauksessa. Maitohapot, C-vitamiinit ja homput otetaan tosi nätisti, samoin kuin nyt veteen liotettu Axilur-matokuuri, joka on helppo antaa ruiskulla, 1ml per nenä.
Muutamia kertoja pienet ovat päässeet ihmettelemään isojen puolelle, joista useimpien vastaanotto on ollut vähemmän sydämellinen.. Reippaina naperoina silti mennään tutkimaan paikkoja. Nyt isojen sekaan totuttelu on ollut hieman tauolla, kun F-pennut tulivat meille ja totuttelua on ollut vakioporukalle ihan tarpeeksi siinä. Hiku vielä joissain tilanteissa osoittaa mieltään (mustasukkainen ;)), mutta muuten isot pennut on otettu laumaan. Toivottavasti kuitenkin koteja alkaisi piakkoin löytyä, lapset ovat aivan ihania touhottajia, mutta tällainen lauma alkaa koetella isännän hermoja ;)
Makekin kotiutui pitkäaikaishoidosta maanantai-iltana ja arempi Longo pitää papalle seuraa.

2 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

IIH, on ne nättejä! kilttejä koululaisia kun oikein viittaavat rivissä :)
Kyllä axilur vaan on helppo antaa! En edes muista milloin olisin pentueille muuta antanut. Kokeilin nyt yhden madotuksen verran mirrixiä ja koko sakki sanoi YÄK.

Johanna kirjoitti...

Nuo vauvat ovat oikein ihania myös livenä. <3 Ja Eppi on myös aikalailla hieno tyttönen <3
Toivottavasti hyviä koteja alkaisi ilmaantumaan kaikille sitä kaipaaville.