lauantaina, maaliskuuta 07, 2009

Odotusta ja isoja Äffiä

F-Yrttisillä on kuudes viikko täynnä ja Epillä alkaa G-Yrttisten odotus vedellä viimeisiään; aika tarkkaan kaksi viikkoa jäljellä. Tällä viikolla en päässyt käymään Jyväskylässä, kuten en todennäköisesti pääse myöskään ensi viikolla, joten nämä hauskat potretit pennuista on ottanut Johanna Palonen. Nappuloilla on meno jo melkoisen vauhdikasta eikä mitkään esteet enää pidättele. Joku harhailija löytyy milloin mistäkin kirjahyllyn laatikosta tai sohvan takaa, kun lastenhuone ei enää kelpaa ja kaikki kolot täytyy tutkia.
Painot ovat hienosti 6-viikkoisiksi, ainoastaan Liida-pienoinen on jäänyt himpun enemmän jälkeen muista. Aivan tuoreet painot tältä illalta kuuden viikon ja kahden vuorokauden iässä ovat: Sampo 771g, Longo 859g, Zero 831g, Liida 655g, Feli 755g ja Kapsu 781g.
Kolmas matokuuri lähti tänään ja seuraava annetaan ehkä sitten vielä ennen rokotuksia. Enempää on turha lapsia myrkyttää.

Kuvat on otettu perjantaina.

Tässä kasassa ovat kaikki...

Sampo on alustavasti varattu.

Longo-herrasmies on varattavissa.

Ja koska porukkakuvassa Zero häviää pesän pimeimpään nurkkaan, niin tässä pari kuvaa pojasta. Zero etsii myös omaa erityislaatuista kotiaan.


Liida-neidillä on onnellisesti koti odottamassa (malttamattomana ;))

Samoin Feli-prinsessalla.

Vauhdikas ja filmaattinen Kapsu-poika kaipaa ehdottomasti kotia, josta löytyy leikkiseuraa.

Epin masuasukit ovat kovin eläväistä sorttia, etenkin joku tietty pentu eräässä kohdunsarven kulmauksessa... Eppiläinen & kaverit saivat perjantaina tutustuttavakseen pesäehdotuksen, josta toivon mukaan Tiina saa sisustettua rouvan mieleisen kolon. Kiitos Heidille toimituksesta!

Tässä kuvassa 52 vuorokautta odotusta takana - on se pieni jos vertaa Fujiin tai Hileen, mutta jospa sieltä tulisi helposti hoidettava, kaikin puolin sopiva pesue :)
Kuvan otti Tiina Torkko.
Ja pitää vielä lopuksi mainostaa Clamoris-kissalan uusia kotisivuja, jotka löytyvät täältä!

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Ihania pentusia! Voi miten hieno Zerosta on tullut!! Toivottavasti se löytää arvoisensa kodin.

Ja eräs erityinen on kyllä aivan suloinen <3

Terveiset Epille ja masulle täältä isukki-Bololta. Hienostihan se masu on kasvanut ja jännitämme täällä pentusten syntymää...