lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Geet

Ensimmäiset kuvat Epin ja Bolon lapsista tältä päivältä. Arki alkaa sujua ja emo on onnellinen vauvoistaan leikkaushaavasta huolimatta. Sukupuolet vaikuttaisivat tähän tietoon kahden ihmisen katsomina siltä, että ensimmäisenä syntynyt suklaa(ja siis kilpikonna)täplikäs itämainen on tyttö, toisena syntynyt siamilainen on tyttö ja lilakuviollinen itämainen sekä viimeisenä sektioitu siamilainen ovat poikia.
Simskutytön korvankärkiin on alkanut tulla väriä, joka vaikuttaisi suklaalta, siis suklaakilpparia luvassa raidoilla tai ilman, se selviää varmaan parin päivän sisällä. Simskupojan myöhäisempi startti vaikuttaa tietenkin siihen, ettei sillä vielä näy värin häivähdystä. Jos se on suklaa, niin varmaankin huomenna alkaisi näkyä ja jos lila, niin seuraavana tai sitä seuraavana päivänä.


Lilakuviollinen poika (odotetaan jahka kuvio varmistuu, mahdollisuus myös klassiseen)

Simskupentu

Onnellinen emo imettää.

Painot ovat nousseet hienosti ja toistaiseksi tytöt ovat isompia kuin pojat, ovat menneet jo yli sadan gramman, mutta eiköhän pojat kohta kiri kiinni. Syntymäpainot pennuilla olivat järjestyksessä 88g, 87g, 70g ja 85g, eli tasainen porukka. Viimeisen viikon kasvuun varmasti vaikutti se häiriö hidastavasti, mutta onneksi saatiin silti täysiaikainen pesue ja ihan kohtuullisilla painoillakin.
Nyt näyttäisi tämän pesueen perusteella siltä, mikäli ei jotain yllätystä vielä tule (jos toinen simsku paljastuisi sininaamioksi), että Bolo-isukki on kuin onkin punaisen alla suklaa. Hauska tieto :)

Vielä muutama kuva.
Suklaakilpputäpliäinen.

Toinen simsku...

Taistelu maitohanasta.
Lilapojan profiili.
Itikset vierekkäin.
Jospa pääsen itsekin vauvoja katsomaan lähiaikoina, niin saa paremman käsityksen lapsista. Lisää kuvia tulossa piakkoin, kiitos Tiinalle näistä!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi suloisuus nyt noitakin <3

Onnea vielä ja kiitos kuvista ( uteliaana täällä käynyt kurkkimassa jo monta kertaa kuvia odotellen )!

maarit kirjoitti...

Onnea kovasti näistäkin ipanoista! :D