lauantaina, syyskuuta 13, 2008

Elämä on yllätyksiä täynnä...

Eikä aina niin kivoja sellaisia :( Kide leikattiin tänään kiireellisesti kohtutulehduksen takia.

Aamu alkoi ei-niin-kivalla tiedotuksella, että Kideltä tulee veristä vuotoa. Ohjeiksi sijoituskodille aconitumin annostelu sekä soitto päivystävälle. Ei vielä hirveän huolestuttavaa.


Päivällä tulee uusi soitto, että eläinlääkäri haluaa leikata ja että ultrassa ja röntgenissä ei näkynyt mitään normaaleihin pentuihin viittaavaa. Kuume on korkea ja kissa mennyt lyhyessä ajassa vaisuksi. Halusin vielä varmistella, ettei leikkaus ole hätäinen ratkaisu ja otin pienen soittokierroksen ennen luvan antamista operaatioon. Leikkauksessa paljastui, että se oli oikea ratkaisu, koska kohtu oli täynnä märkää ja melko isoja klimppejä, jotka eivät varmasti olisi lääkkein sieltä tyhjentyneet. Toivotaan vain, että Kide-mussukka toipuu hyvin. Tyttöpieni oli niin kiltti eläinlääkärilläkin, että toimenpiteet onnistuivat hienosti kehräyksen säestäminä.


Minä kun luulin, että minulla on liikaa naaraita ja vieläpä samasta yhdistelmästä... Mikään ei ole varmaa, kun elävien eläinten kanssa ollaan tekemisissä. Sijoituskodin puolesta harmittaa, että leikkauksen myötä heiltä meni ainutlaatuinen tilaisuus kokea pentujen hoito. Nämä pennut olisivat olleet todella odotettuja.

Elämä jatkuu ja uudet suunnitelmat. Kiitos Niko ja Lana, Kide saa varmasti parasta mahdollista hoitoa ja toipuu nopeasti Utu-siskon kainalossa!

Kuvat Niko Hallikainen

5 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Voi itku. Kylläpä osasi olla yllättävä ja inha uutinen. Olimme niin odotuksessa mukana. Pikaista paranemista Kidelle! Sen toipuminen on nyt tärkeintä! Onneksi on omat ihmiset ja siskolikka hoitamassa.

Tinittin kirjoitti...

Harmin paikka :( Toipumisia ihanalle Kidelle!

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on joskus niin epäreilua. Mutta pääasia on, että asia huomattiin ajoissa ja saatiin hoidettua. Pikaista paranemista Kidelle! Pääasia on nyt, että neitokainen toipuu operaatiosta hyvin.

Johanna kirjoitti...

Voi hurjan kurjaa :( Onneksi Kide kuitenkin toipuu!
Voimia teille kaikille, kaikkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Todella harmi! Kidelle hurjasti rapsutuksia ja pusuja että jaksaa parannella!