perjantaina, elokuuta 10, 2012

Pennut odottavat ihmisiään

Kylläpä aika aina karkaa käsistä... Kesä on mennyt hujauksessa kesävieraiden, pikkumiehen ja muiden kiireiden kanssa. Niin, meille tosiaan tupsahti uusi karvattomampi perheenjäsen huhtikuun lopussa, tasan kolme viikkoa nuorempi kuin M-pennut.

Laitokselta kotiin tultua: kissat pitävät vauvaa ihan normaalina osana porukkaa jo parin tunnin kuluttua kotiutumisesta. Karrkki, Luuna ja Hiku Oton viekussa.

Ja himpun vajaan kolmen kuukauden iässä naureskellaan serkkutyttöjen kanssa.

Sitten varsinaiseen otsikon aiheeseen...
M-pentueesta (s. 4.4.2012) omia kotejaan etsivät vielä kolme ihanaa poikaa; ruskeanaamio siamilainen Metsätähti, sinitabbynaamio siamilainen Mesiheinä ja beige itämainen Meirami. Kaikki varsinaisia puskutraktoreita ;D

Nämä pojat ovat jo omissa kodeissaan: edestä vasemmalta Maitikka, Muratti ja Maruna kahdentoista viikon iässä. Nykyään Alfred, Kaarlo ja Buke :)


 Koteja etsivät:

Metsätähti. Kuvissa 12 viikkoa.Mesiheinä. Myöskin 12-viikkoisena.

 


Siampojat kaksin.

Mesiheinä poseeraa.

Väsähti.


Kommentointia.


Pysyvät nämä välillä paikallaankin 8)


Simskupojat lähtivät 12-viikkoisina Lillukka-emon seuraksi Jyväskylään kun koko pesue oli tullut meille reilu 10-viikkoisena hoitoon. Pojat saivat nauttia vielä kolmisen viikkoa emon hoidosta kun muut neljä jäivät jo meille kotejaan odottamaan.

Kahta päivää vaille 14-viikkoiskuvissa vielä Maruna eli Buke vasemmalla, oikealla Meirami.

Meirami tärkeän näköisenä :P

Kommentoiva Buke ja väsähtänyt Meirami.

14 viikkoa. Meirami supervihreine silmineen.
Metsätähti 15,5-viikkoisena Oton kanssa lampaantaljalla.

Mesiheinä 16,5-viikkoisena.


Metsätähti ja uuvahtanut velipoika.


Meirami Oton kyljessä.


Mesiheinän nuppi.

Pennut ovat kaikki innokkaita vauvanhoitajia, usein hoitopöydällä on ruuhkaksi asti avustajia..

Saunoakin pojat tykkäävät, tällä kertaa Meirami valitsi alimman jakkaran sillä välin kun Fuji, Metsätähti ja Hiku ottivat kovimpia löylyjä ja Kiippu sekä Mesiheinä keskitason lämpöjä. Luuna ei niin paljon välitä saunomisesta ja lisäksi sitä on pidettävä näistä pennuista enimmäkseen erillään, koska se ei ole vieläkään hyväksynyt poikia..


Maitikka muutti pojista ensimmäisenä ja meni sijoitukseen Kangasniemelle. Uudessa kodissa odottivat sininaamio siamilainen ja musta itämainen kastraattipojat sekä kaksi kääpiöpinseriä, joiden kaikkien kanssa tutustuminen sujui sutjakkaan.

Mukavaa virikettä ulkohäkissä. Alfred pyydystää jotakin ötökkää.

Kokoonpano vain muutama päivä muuton jälkeen :)

Alfred söpöilee.Alfred on mahdollisesti käytettävissä parille ulkopuoliselle naaraalle, sijoitussopimus on tehty 1-3 pentueesta. Pojalta on otettu PRA-testi ja sille tilataan valmiiksi TICA:n viiden sukupolven sukutaulu.
Myös Buke eli lila Yrttitarhan Maruna saattaa olla käytettävissä. Buke muutti myöskin Kangasniemelle sijoitukseen ja sai kaverikseen devon rex Wilman.

Tässä Buke ennen muuttoaan:

Takana Buke, edessä Alfred.

Buke.

Muratti, josta tuli Kaarlo, muutti Joensuuhun ja ystävystyi hollanninpaimenkoira Kriisin kanssa. Samaa huushollia asuttaa myös snautseri. Kuvissa ennen muuttoa.

Nämä pennut ovat olleet uskomattoman terveinä. Ensimmäisen rokotuksen jälkeen oli muutamalla pennulla maha löysällä, mutta oikeastaan muuta sairastamista ei ole ollut. Pennut ovat keskenään myös hyvin eri tyyppisiä, mikä kielii laajasta geeniperimästä. Hyvä asia siis! Olen oikein tyytyväinen pesueeseen ulkomuodollisesti ja luonteetkin ovat ihan mahtavia. Kaikki solmuun pyöriteltäviä lellukoita, silti jokaisella on myös omaa mielipidettä. Kaikki ovat kovia kehräämään, juttelemaan ja seurustelemaan ihmisten kanssa. Metsätähti kieppuu ja puskee kovaan ääneen huristen ja selittäen aivan iholla kiinni jos sillä on asiaa ja istut alas. Mesiheinä kiehnää aivan kiinni jaloissa, kipittää mukana ja hyppää syliin tai tulee aivan viereen kehruuttamaan ja keskustelee sievästi. Meirami päräyttää hurjan kehräyksen käyntiin ja kiilaa itsensä kylkeen kommentoiden samalla miten ihanaa on. ....ja sehän tietää siis ruuhkaa sylissä. Olisikin aivan ihanaa jos pojat pääsisivät pian omiin koteihinsa, joissa huomiota riittäisi eri tavalla. Kissakaverin nämä ehdottomasti vaativat (myös Kaarlo saa sellaisen piakkoin), muuten on ihmispalvelija kovilla ja kissa ylikierroksilla...
Metsätähti, joka on pienin pojista, on ehkäpä aktiivisin tapaus porukasta. Keksii leikinaihetta melkein mistä vaan. Mesiheinä on hellyydenkipeä ja hellyydenosoituksissaan sinnikäs. Meirami viihtyy eniten hieman itsekseenkin ja siitä on tulossa iso kollinlöllykkä. Se on upea poika harvinaisen värinsä kera, etenkin kun turkki on kuin pehmeää plyysiä.

Pojilla on jo molemmat rokotukset, ne on madotettu useasti ja rekisteröity TICA:an. Kaikille maistuu hyvin monenlaiset raa'at lihalaadut, mutta syövät myös tarvittaessa teollista ruokaa, märkäruuista Almo naturea, Feline Portaa ja Applawsia. Ne ovat valmiita muuttamaan runsaan pentupaketin kera.

3 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ihania, suloisia poikia ovat kaikki kolme kotia etsivää! Kunpa olisikin kotona tilaa vielä yhdelle.. <3

ElsaFiona kirjoitti...

Aivan mainioita ja ihania! Sydän sulaa. :)

Katri kirjoitti...

Argh, järki lähtee näin ihania kuvia katsoessa! Minä NIIN ottaisin tuon Mesiheinän, jos meille vaan mahtuisi... Kolahtaa melkein kuin Virna aikoinaan. Vieläkin sitä lämmöllä muistelen <3. Mahtuiskohan siskolle, hmm... :D