perjantaina, kesäkuuta 18, 2010

Äiti ja tytär

Kukka, I-pentueen emo, muutti maanantaina kotiinsa yhdessä tyttärensä Valmun kanssa. Suklaakilppikset saivat haltuunsa kokonaisen talon, Virnan jäädessä vielä huoltamaan loppuja kymmentä(! :P ) pentua meille. Kukka lopetti imettämisen jo joku viikko sitten ja jätti sen homman kokonaan siskolleen keskittyen itse riehumiseen... Ja kylläpä meillä onkin rauhallista nyt! Toivottavasti Kukka malttaa hoitaa emon tehtävät nyt edes yhden pennun osalta.

Kukka ei oikein ehtisi istua poseeraamassa...

Valmu painoi muuttopäivänä hienot 1190g

Tytär jatkaa emojen jälkeen sijoituskissana toivottavasti yhden pentueen verran.


Uusi yritys poseerata emon kanssa...
(klikkaa isommaksi niin näet Kukan ihanan vihreän silmien värin)


Bonuksena Mali sai vielä halin Saralta :)

Sudenkorennon jahtaamista

Nyt näyttäisi siltä, että pentuja onkin vapaana ainakin Manna ja Papu ehkä myös Senna I-pentueesta sekä Nukka, Vanu, Tomu, Noki ja Villa J-pentueesta... Nukan ja Sennan kyselijästä ei ole kuulunut ja Vanu vapautui etsimään lemmikkikotia. Piki on alustavasti varattu.
Tälle päivälle olisi saanut tulla auringonpaistetta, niin olisin viimein saanut kunnon kuvia kaikista pennuista, mutta tällä hetkellä taivas on tiiviisti pilvien peitossa. Ehkä se aurinko joskus vielä pilkistää...

3 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kylläpäs täällä on blogi täynnä ihania kissoja - voi mitä vipeltäjiä! Vanulle toivotaan onnea ja terveyttä, kuten muillekin, tietenkin.
Kyllä noi vois kaikki ottaa..

Unknown kirjoitti...

Aivan mahdottoman ihana tuo Valmukin! Kyllä on kaksi niin upeaa pentuetta sulla vasussa nyt, että oih! <3

Senna... Eikös hän ollut se upea klassinen tabbytyttö? *kuolaa*

saila kirjoitti...

Kiitos Pirjo ja Eve!
Harmillisesti kasautui vikoja toiseen pentueeseen, muuten voisi olla tyytyväinen itsekin. Ja juu, kyllä Senna on juuri se sininen klassinen tabby :)