torstaina, helmikuuta 11, 2010

Yritys hyvä

Tässä meidän alkuasetelmat temppuhaasteeseen. Saa nähdä jääkö aikeeksi ja yritykseksi... Tyttöjen videot on kuvattu tammikuun lopussa ja Hikusta sain aikaiseksi vasta tänään. Yhtään ei ole tyttöjenkään kanssa harjoiteltu tuon jälkeen :P
Kuvakulmat on ihan vinksallaan kun kamera piti asetella miten kuten summassa tuolin päälle.
Olen käyttänyt tuota oranssia paksua kynää merkkikeppinä.

Luuna.
Kauheaa sähellystä...


Fuji-rakas-pikku-pötkylä
En edes meinannut alunperin Fujia ottaa tähän, mutta kun toinen seisoi niin suloisesti koko porukan pörrätessä yhtä aikaa olohuoneessa ja tavoitellessa tempun suoritusvuoroa (=raksun saamista), niin otin Fujin yksinään pentuhuoneeseen esiintymään. Nämä seisomiset jäi aika tyngiksi, mutta Fujissa on potentiaalia :-* (Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä...)


Hiku.
Tohkeissaan. Kamera oli sängyllä tuolin päällä ja kun Hiku hyppää puolivälissä sängylle, niin kuvakin tutisee.. Ja Haru antaa kommenttia ;) oli ainoana seuraamassa Hiku-setän harjoitusta.
Tuo kukka oli tiellä.


Ja bonuksena vielä Hikun oma temppu tammikuun kuvaussessiosta ;)

3 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Oi kun teillä nousee kaikki niin keveän näköisesti ylös! Meillä Raichu ilmeisesti päätti, että pylly pysyy maassa :p Mitäs sitä turhaan rehkimään, kun namin saa vähemmästäkin. Mutta teillä on kyllä tosi hyvät lähtöasetelmat kaikilla!

Pirjo kirjoitti...

Hikuhan osaa! Meillä Leo osaa istua ja ehkä... tavoitella, mutta ympyrää on ollut vaikea harjoitella. ja sormet ovat vaarassa!

Elina V. kirjoitti...

Hei,

hienoja videoita! Ennen kaikkea jokaisesta näistä näkyy tekemisen into <3

Fujissa on myös paljon potentiaalia (niinkuin itse totesitkin). Melkein voi kuulla miten kissan aivot raksuttavat harjoituksissa...