keskiviikkona, syyskuuta 30, 2009

Helpi & päivityksiä

Nämä huonot kuvat on jo toista viikkoa sitten otettu, mutta enpäs ole taas saanut lupauksista huolimatta aikaisemmin niitä esille.. Helpi helpykkä muuttanee siis lokakuun puolen välin paikkeilla Turkuun, Affun ja Carlosin seuraksi Saijan, Miken ja Myn hellään huomaan.
Omistaja-Saijan muistokirjoitus Bosse-pojalle on nyt julkaistu kotisivuilla. Tästä linkistä pääsee "muistoissa"-sivulle ja Bossen nimeä klikkaamalla kirjoitukseen.

Hiku litistyneenä taustalla ja Fujin leveä kankku vieressä...

Tyynykasassa...

Koko liskokissakasa Hikun uudelleenmuotoilemassa tuolissa... (Hiku litistyneenä alimmaisena)
Fuji hoitaa pentua (ja välillä komentaa).

Näyttää uhkaavasti siltä, että tietoja posahtaneen miniläppärin muistista ei pystytä pelastamaan... :( Siinä menivät sitten ainutkertaiset kuvat Röllin matkasta Helsinki-Vantaalle ja uuden omistajansa sylissä lentokentällä... Myös parin ensimmäisen lomapäivämme kuvat Englannissa - kyllä osaa harmittaa.
Serkusta puheen ollen, kävin eilen Jyväskylässä moikkaamassa Fujin ensimmäisen pentueen kaikkia tyttöjä. Ensin aamulla Johannan ja Hilen luona, jossa myös Hilen ihanainen tytär, Johannan oma kasvatti Aino oli. Kyllä olikin kasvanut kauniiksi itämaiseksi, toivottavasti Ainolla tärppää sulhasensa kanssa! Sitten serkun ja vaimonsa luona höppänää kaksikkoa Kidettä ja Utua. Utua tuntuu vaivaavan pieni asunto ja se onkin valvottanut ihmisiään huutelemalla kaiket yöt. Täytyy toivoa, että tilanne korjaantuu piakkoin tai sitten, että Feliway hieman rauhoittaisi turbo-neidin menoa. Leikityksestä ei ole pulaa. Kidestä tulin ottaneeksi kuviakin, mutta jospa muista saisin myöhemmin uusia kuvia omistajiltaan.

Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla... talvi...

Ei kommentteja: