perjantaina, heinäkuuta 30, 2010

Yrttitarhan Jokipaju, OS n 25

Tomulle löytyi ihana sijoituskoti Pirre-ystäväni kautta ja poju muuttikin uuteen kotiinsa 19.7. saateltuaan ensin Senna-serkun Nastolaan. Kuusankoski on Kouvolan kupeessa ja siis aivan tässä "naapurissa", oivallinen paikka sijoituskollille. Pohdin pitkään kumman J-pentueen ruskeista pojista haluan sijoittaa, niin pitkään, että mikrosiru on nyt vielä laittamatta, mutta sehän ehditään myöhemminkin. Tomun edut suhteessa Noki-veljeen kasvatuksen kannalta ovat mahtavan vartalonmyötäinen ja lyhyt turkki, linjakkuus joka suhteessa, mielestäni hieman "ticalaisempi" tyyppi (kelpaa kyllä fifeläisellekin ;)), hieno ticking ja veljeään hieman rauhallisempi luonne, mutta näiden ohella suurin syy ehkä kuitenkin se ettei Tomussa ole pienintäkään virhettä (ainakaan vielä). Nokilla on pienen pieni mutka hännänpäässä yhdessä nikamassa. Niin pieni, että sitä tuskin näyttelyissä huomattaisiinkaan, mutta minä huomaan ja jos voi kerran valita virheettömän hienon pojan niin miksei valitsisi. Molemmilla pojilla on myös kauniin malliset ja vihreät silmät.
Tomu on tulevaisuudessa mahdollisesti käytettävissä 1-2 ulkopuoliseen astutukseen.

Poju poseeraa tyypillisesti "kasassa"... Kuvissa ikää päivää vaille 10 viikkoa.


Keski-Suomen reissulla 11 viikon 3 päivän ikäisenä.


Tarkkana.

Heinä kutittelee simmua.

Lähtöä ennen poseeraukset pesässä.


Uudessa kodissa Tomua odotteli ihmisperheen lisäksi innokas Rico-koira, johon Tomu suhtautui hyvinkin reippaasti. Tässä ihmetellään koiran ääntelyä makuuhuoneen oven takana, jonne koiruus hetkeksi suljettiin että kissapoika voi rauhassa tutustua paikkoihin.

"Kummallisia ääniä siitä lähtee..."

Uudet ystävät.

Tomu keittiöön koiraportin taakse ja Rico vapauteen makuuhuoneesta.

"Tuo kaveri olisi iiiiihana!! Päästäkää, tahtoo pussailemaan!"

Tomu ei ole heti aivan samaa mieltä pussailun ihanuudesta intoilevan koiran kanssa, mutta jo puolentoista vuorokauden kuluttua pojat nukkuivat päiväunet vierekkäin sängyllä.

Myös Tomu on ilmoitettu FINTICAtin näyttelyyn 28.8. Kiitos Miralle ja Ronjalle rakastavasta kodista!

2 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

hihhiihiii ihana matkakertomus <3

Mira kirjoitti...

Kiitos Saila sinulle! En edes ymmärrä miten me ollaan pärjätty ilman Tomua! Hurmaava nuorimies <3