maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

Yrttitarhan Gilia SI j 21

Helpi etsii vielä kotia. Se on melkein ollut jo pariinkiin otteeseen lähdössä uuteen kotiin, mutta kummallakin kerralla perhe on yllättäen perunut tiiviin yhteydenpidon jälkeen, mutta ennen varsinaista varausta. Olen tosin huomannut, että Apulan ilmoituksen perusteella tulee hyvin usein kyselijöitä, jotka eivät ole lainkaan selvillä siitä mitä rotukissa maksaa. Siihen ei olla siis varauduttu, vaikka hinku saada pentu onkin kova. Parikin kasvattini omistajaa on silti myöhemmin sanonut pennun hankittuaan, että joka sentti oli sen arvoinen, vaikka aluksi rotukissan hinta hirvitti. Näiden persoonallisuutta ja seurallisuutta onkin miltei mahdoton kuvailla ilman omakohtaista tutustumista. Rotukissan hankkiessaan voi myös saada sellaista tietoa kissan vanhemmista ja esivanhemmista, joka lähes aina jää pimentoon kotikissan kohdalla. Kun pentueella on lisäksi laaja perimä, niin perinnöllisten sairauksien mahdollisuus kutistuu.

Helpi on aivan uskomattoman suloinen sylivauva, hiljainen ja kiltti ja antaa lastenkin kanniskella ja sylitellä itseään. Helpi juttelee asioitaan silmiin katsoen ja kipuaa syliin aina tilaisuuden tullen ja vaikka ei tilaisuutta olisikaan..

Nämä kuvat ovat kuukausi sitten otettuja 12 viikon iässä, ei vaan taas ole saanut aikaiseksi laittaa esille ajoissa.
Köllöttelee.

Lelun kyttäjäiset.

Poseeraus.

Purpurpur -leipominen käynnissä.


Petoeläin...


Sievistelyä kesäkukkien kera.

Tuoksuvat narsissit kukassa.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No ompa aivan mahtavan suloinen tapaus! <3 Mikä on tuo värikoodi? Mun silmään näyttää kuvissa lilalta, onko silmissä unihiekkaa?

saila kirjoitti...

Helpi on lilakilpikonnatabbynaamio siamilainen eli ihan oikein näit. Helpillä on varmaan aina vähän unihiekkaa silmissä, se on sellaisen raukean näköinen ;) mutta on sen silmät kyllä ihan tuon mallisetkin. Auringonpaisteessa siristelee aina.
Oikea koti kun vaan nyt löytyisi ihanalle tytölle.

Unknown kirjoitti...

Voih, lilakonna! <3

Ja unihiekat ihan omissa silmissäni vaan, Helpin ovat ihunat juuri tuollaisenaan. :)

Näyttää muuten ihan erilaiselta työkoneelta katsottuna, kuin kotona.

saila kirjoitti...

Ja meillä nuo lilakonnat syntyvät näköjään aina naamiollisina... :P
Toivoo toivoo, vaan ei tärppää.