maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Isikissa

Senjan sanoin komean isiuran tehnyt Markku pääsi karvanopistaan eroon viime perjantaina 10.10. klo 10. Poikaparka luuli, että lähdetään tyttöjä tapaamaan tai vähintään näytelmiin morsiamia kosiskelemaan, kun matka päätyikin kunnaneläinlääkärin (tai hänen sijaisensa) leikkuupöydälle. Toimitus oli nopea ja helppo ja Maakulainen koisi kevyestä rauhoituksesta huolimatta makeat neljä tuntia lattialämmityksen päällä.

Vielä ei eroa entiseen kollittelukäytökseen (hyvin lievään sellaiseen) huomaa, eikä muutakaan ulkoista eroa juuri näe...
"Mitä hääh! Mitä te puhutte!?"
Lapsia siunaantui herralle tähän mennessä kolmen naaraan kanssa viisi pentuetta ja jotain on vielä tulossa... Ensirakkaus oli oma Fuji (Firousi Firstlove SIA d), jonka kanssa ensimmäiset lapsetkin saatiin alulle. Toiset lapset heti perään tulivat Valmai-vaimon (Thurah Valmai Vanessa OSH os 22, omistaja Senja Helle) kanssa ja kolmas kaunis katras Kuuran Taimin (OSH c, omistaja ja kasvattaja Sari Palmgren ja Jukka Peltola) kanssa.

Koska Fujin ensimmäisessä tyttöpainotteisessa erässä ainoa poika menehtyi synnytyksessä, niin erinäisten muidenkin seikkojen vuoksi pariskunta sai laittaa alulle vielä toisen pesueen, jossa tulikin sitten poikia oikein urakalla. Make sai tavata myös Valmai-vaimon uudelleen noin kolme viikkoa myöhemmin. Suureksi pettymykseksi Kuuran Hehku ja Make eivät saaneet yrityksistä huolimatta jälkeläisiä.

Maken lapset ovat siis:
Draba Incana, SIA h 21, naaras
Drimia Maritima, SIA f 21, naaras
Daphne Mezereum, OSH f 24, naaras

AatelisHerra, OSH b, uros
AurinkoKuningas, OSH b 22, uros
AurinkoTuuli, OSH bs 22, naaras
AinaAkvarelli, OSH c 24, naaras

Loimu, OSH c 22, uros
Tuikku, OSH c 24, naaras
Soihtu, OSH c 24, naaras
Liekki, OSH b, uros
Kipinä, SIA b 21, uros
Loiste, OSH c 22, naaras

Endiivi, SIA d 21, uros
Esparsetti, OSH d 24, uros
Efedra, SIA d 21, uros
Esikko, OSH f, naaras
Etruskisahrami, OSH d 24, uros

Castalla Czar, OSH b, uros
Chakra de Thurah', OSH b, naaras
Cadhla Ceri, OSH b 22, naaras
Chetano Cahya, OSH b 22, uros
Chandra Cadenza, OSH b 22, uros
Cresentia Chava, OSH c 22, naaras
Casanova de Thurah', OSH bs 24, uros

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä siihen miten hienoa ja tasaista jälkeä Markku sai aikaiseksi kolmen täysin erilinjaisen naaraan kanssa. Kaksi kaunista (todella!) Orifame-ipanaa muuttivat Tanskaan sukua jatkamaan ja Suomessa leikkaamattomana on kolme kollijälkeläistä, jokaiselta naaraalta yksi, erittäin pienimuotoisessa siitoskäytössä (ei vielä jälkeläisiä, yhdelle pian tulossa) ja naarasjälkeläisiä taitaa olla kuusi, joista yksi on jo itse saanut pennut eli Markku on myös pappa.
Suuret kiitokset kuuluvat Oltremare-kissalaan Italiaan! Nettiostos oli erittäin onnistunut!

Jännityksellä odotan sitä, että pääsen totuttamaan herran uudelleen kotilaumaansa kunhan hajut ja kollimuistot haihtuvat. Tällä hetkellä ukkeli asustaa makuuhuoneessamme viimeisen morsiamensa kanssa...

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Kivaa, että päivität taas! Make on kyllä todella kaunis kissa, ruskea väri pääsee kyllä lyhytkarvaisissa todella oikeuksiinsa.