tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Ensimmäinen pari uunista ulos...

Viimeinen päivä toukokuuta, pennut 14 viikon ja 3 päivän ikäisiä ja kasvattaja itse aika raatona samalla viikolla tehdyn operaation takia - onneksi pentujen luovutusta ei tarvinnut kuitenkaan lykätä. Jokainen pennunottaja oli tehnyt suunnitelmat valmiiksi vauvojen muuttoa varten ja ensimmäisenä muuttajana Rixi-poju. Tiedossa piiitkä matka Ouluun asti Feanorian kissalaan sukua jatkamaan, näyttelyissä pyörähtelemään ja lellittäväksi lemmikkinä :)

Rixi taisi jotenkin tietää matkustuspäivän olevan edessä, kun pysytteli hereillä koko aamun jutellen, seuraten ja kehruutellen muiden nukkuessa. Vasta Tintin ja Akin tultua poikaansa hakemaan otettiin vauhtia maraton unia varten...

Miljoona kuvaa ekasta lähtijästä :P

Taustalla kuikuilee Sirius ja Luunan puolikasEi turhia stressataViimeiset kuvat koko porukalla. Vasemmalta oikealle: Dobby, Sirius, Rixi, Luuna ja Jaspi, Fuji-matami edessä oikealla.Vielä yksityisposetus, koivet ja kaikki...

Rixi sai matkaseuraksi Hikun järsimän pupun

Reippaana odotellaan starttia, hyvä lukaali pojalla seitsemän tunnin matkaa varten :)


Seuraavana vuorossa Jaspin haku. Sitä ennen pojat ehtivät loikoilla auringonpaisteessa ikkunan edessä. Pitkä matka Jaspillakin edessä Joensuuhun.


Ihan sulanut Jaspin lötkylä...

Tuntui tämäkin poju tietävän kenen kuljetusboksi keittiöön tuotiin, kun muut kävivät haistelemassa laatikon sisältä ja tulivat myös pois, niin Jaspi kävi saman tien boksiin kerälle nukkumaan 8) Siinä hössäkässä unohdin kokonaan lähtökuvien ottamisen. Matka meni kuuleman mukaan hienosti nukkuen ja kotona aloitettiin tutustuminen Miska-siamilaisherraan. Kiitokset Seijalle ja perheelle!

1 kommentti:

Perditan jengi kirjoitti...

Voi sentään miten ne niin nopsasti kasvoivatkin, vastahan ne syntyivät. :)
Onnittelut hienosta näyttelymenestyksestä! Ja spesiaalirapsuja Make komistukselle.