perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Melkein jo isoja kissoja...4 viikkoa

Vajaan viikon verran pennut ovat saaneet temmeltää reilun kokoisessa aitauksessa, josta hiekkalaatikot löytyvät helposti eikä kukaan eksy liian kauas. Vielä on ulkona riittänyt myös kipakkaa pakkasta, jonka vuoksi lattiat ovat aika viileät kauempana uunista. Aitaus pitää vedonkin hyvin poissa.

Kolmeviikkoisena tyttäret aloittivat hiekkisharjoittelut ja Usva oivalsi hiekan merkityksen oitis. On käynyt jopa emonkin laatikolla pisuilla, vaikka siinä on isoa pellettiä... Simskuja saa vielä vähän paimentaa, ja osittain Mustikkakin huolehtii vielä vaipanvaihdoista. Olen huomannut, että varsinkin Tihku on jostain syystä usein 'pissitettävänä', kun toiset yrittävät pärjätä omin neuvoin.

Maito on Mustikalla riittänyt hyvin, mutta pitäisi silti alkaa tyrkyttää enemmän kiinteää neideille. Hienosti kaikki mussuttavat suuhun työnnetyn pöperön, vaikka itse eivät lautaselta ryhdykään syömään. Nutri Plus-geeliä sen sijaan nuollaan mielellään sormelta.

Luonne-erot alkavat myös pikkuhiljaa näkyä; Halla alkaa yleensä heti 'jutella' kun huomaa ihmisen, taapertaa luokse ja yrittää kiivetä syliin. Tihku on tähän asti vaikuttanut hiljaisimmalta ja rauhallisimmalta, taitaa olla myös vähän äitin ja isin lellikki ;) Usva on nopea oppimaan, kuten jo tuosta hiekkalaatikkoharjoittelusta huomaa, mutta huolestuu eniten uusista paikoista tai nostelusta. Rohkaistuu silti kun silitetään ja äsken kehräsi sylissäni tässä tietokoneella...

Isi opastaa Tihkua 25.2.:


Koko perhe:


Tihku sammahtanut 28.2.:


Usvan 'hiekkalaatikollakäyntitaidonnäyte' 1.3.:


Isukki vaihtaa vaippoja 3.3.:


Njam, olipa hyvää...


Halla poseeraa:


Usva poseeraa:


Tihku peseytyy:

Ei kommentteja: